Studentjobb

Studiecoach – ett bra studentjobb

Det är vanligt bland studenter på universitet och högskolor att vara studiecoacher och jobba med läxhjälp. Lönen är ett välkommet tillskott i kassan i en tuff ekonomisk tid i livet. Det är också ett utvecklande jobb som verkligen gör skillnad.

Eftersom du väljer hur många timmar du vill och kan jobba är det ett av det bästa extrajobbet du kan ha under studietiden.

Fördelar med att studera och jobba som studiecoach

Det finns en rad fördelar att jobba med läxhjälp vid sidan av sina studier. Här är några av de främsta anledningarna till att jobba som studiecoach under studietiden:

Flexibla arbetstider

Bra timlön

Utvecklande arbete

Vad är en studiecoach?

Vi har satt ihop en samlingssida som svarar på dina frågor om vad yrket innefattar. Där tar vi även upp fler fördelar med att jobba med läxhjälp, vilken lön du kan förvänta dig och listar företag och organisationer som är verksamma inom branschen.

Vad är en studiecoach?

Om du vill söka jobb som studiecoach eller är ute efter andra typer av studentjobb rekommenderar vi Ledigajobb.se Det är en stor jobbssajt som samlar ihop jobb från flera olika hemsidor - vilket gör att du får en bra överblick över utbudet av student- och extrajobb i din stad.

Du kan antingen kolla efter alla jobb i din stad eller så specificerar du inom vilket ämne du vill jobba. Lycka till med ditt letande och hoppas du hittar ett stimulerande extrajobb under studietiden!