Schysstare priser och villkor

Vårt unika koncept är enkelt, att vara bäst på läxhjälp.

Vi åstadkommer detta genom att erbjuda endast högskole- och universitetsstudenter som studiecoacher; rimliga och schyssta priser; en smidig och användarvänlig plattform; och genom att göra läxhjälpen så tillgänglig som möjligt, för både föräldrar och elever.

löpande 400 kr/t

eller boka vid behov

Vad kostar läxhjälp på Nova Study?

Vi är (tyvärr) ensamma i Sverige om att erbjuda läxhjälp till fasta och schyssta priser, utan dolda avgifter och utan ”från och med” konstigheter.

Löpande läxhjälp - 400 kr/t

Löpande och kontinuerlig läxhjälp sker en gång i veckan, med lektioner som är 2 timmar långa eller längre. Bokning sker i överenskommelse med din studiecoach, så du behöver inte skapa ett konto eller logga in. Men du får fortfarande digitala rapporter och uppföljning som du får tillgång till både via mejl och på ett konto om du önskar det. Fakturering sker en varje månad, varannan månad eller en gång per termin, ett upplägg du får bestämma själv. Betalning sker via Bankgiro eller Swish.

beställ löpande läxhjälp

Läxhjälp vid behov - 420-500 kr/t

Läxhjälp vid behov bokas när det passar dig. Beställning och bokning sker via hemsidan, och med hjälp av Klarna kan du välja mellan att betala på en gång, betala senare eller delbetala. Du bestämmer precis hur många timmar du vill köpa och priserna varierar lite beroende på hur många timmar du beställer. Beställning gör du enkelt efter att du skapat konto och loggat in, och dina timmar är giltiga i 12 skolveckor från köpdatum.

fyll på saldo

Llámame

Glömt lösenord

Fyll i din E-postadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Skapa elevkonto