Läxhjälp när och var du vill

Läxhjälp är så mycket mer än att bara fixa läxan inför provet. Man ska hitta någon som har tid när man själv har det, som förstår vad det är man behöver hjälp med och som kan lära ut.

På Nova Study kan du få läxhjälp när och var du vill. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda läxhjälp till fasta priser utan bindningstid eller minsta köp, både i hemmet och online. Via hemsidan kan du enkelt beställa och boka direkt, och du väljer själv hur och när du vill betala med Klarna. Vi finns här för dig 09-20 alla dagar året om, via chatt, telefon och mejl.

i hemmet 400 kr/t

online 350 kr/t

Bli uppringd inom 1 timme!

Hos oss är alla elever unika

Vi utgår alltid från det du behöver hjälp med och anpassar läxhjälpen efter det.

läxhjälp-stockholm

Vi utgår från elevens behov

Oavsett om du behöver hjälp inom ett specifikt ämne, att plugga inför ett prov, att förbättra din studieteknik, eller att höja betygen, så har vi lösningen för dig.

läxhjälp-stockholm

Du väljer din egen studiecoach

Själv, eller tillsammans med dina föräldrar väljer du vilken studiecoach som passar dig bäst. Vi kan alltid hjälpa till med att välja rätt studiecoach, anpassat efter dina önskemål eller behov.

läxhjälp-stockholm

Studieteknik är grunden i vår läxhjälp

Tillsammans med våra studiecoacher lär du dig studieteknik så att dina framtida studier blir både roliga och smidiga. Huvudmålet är att du ska utvecklas och kunna stå på egna ben.

läxhjälp-stockholm

Vi erbjuder läxhjälp när du behöver

Tillgänglighet är A och O. Hos oss kan du alltid boka läxhjälp enkelt via hemsidan. Du kan även kommunicera direkt med våra studiecoacher via vår plattform.

Bli uppringd inom 1 timme!

Läxhjälp, hur fungerar det?

Vill du ha läxhjälp enbart en lördagskväll, flera gånger i veckan, hemma eller online? Hur funkar det egentligen? Vi vill göra läxhjälp enkelt. Därför slipper du krångliga avtal och långa väntetider för att kunna beställa läxhjälp.

Skapa konto & välj studiecoach

Det första du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto för att se alla våra studiecoacher och deras profiler. Du kan enkelt filtrera på geografiskt område, ämnen och kurser för att hitta en lämplig studiecoach.

Ibland kan studiecoachers profiler även vara dolda i sökningen. Hittar du inte någon som passar kommer vi att hjälpa dig med att ta fram rätt studiecoach.

Fyll på med Nova Coins via Klarna

När du sedan bestämt dig för att boka din läxhjälp behöver du fylla på med Nova Coins, valutan på Nova Study. Det gör du enkelt när du är inloggad. Dina Nova Coins kan du använda till att boka både läxhjälp i hemmet och online.

Vi har inga krav på att du måste binda upp dig eller beställa ett visst antal timmar. Du väljer fritt hur många timmar du vill ha, när du vill pausa eller avbryta läxhjälpen, och du betalar när det passar dig med Klarnas olika betalningsalternativ.

Bli uppringd inom 1 timme!

Läxhjälp i hemmet eller online?

Hos oss kan du skifta mellan att få läxhjälp både i hemmet och online. Vi är unika i Sverige med att erbjuda en smidig lösning, där eleven kan hoppa mellan båda alternativen. Du väljer alltid själv det som passar dig bäst.

Läxhjälp i hemmet

När du väljer läxhjälp i hemmet, kan du träffa din studiecoach hemma hos dig eller på en annan plats som t ex ett bibliotek eller studiecoachens lärosäte. Läxhjälpen skräddarsys efter dina behov. Du kan träffa din studiecoach regelbundet eller endast när du behöver det.

En stark fördel med läxhjälp i hemmet är att du och din studiecoach kan ha dina kursböcker och anteckningar framme, för att ni ska kunna plugga effektivt tillsammans.

Se våra priser

Läxhjälp Online

Läxhjälp online sker via vårt virtuella klassrum, där du träffar din studiecoach via videochatt. Inne i klassrummet kan du dessutom dela skärm med din studiecoach, dela dokument och använda dig av de olika inbyggda verktygen i klassrummet.

Fördelarna med läxhjälp online är en större valfrihet av studiecoach, att du kan få läxhjälp omgående och flexibiliteten att kunna boka under obekväma tider.

Se våra priser

Akademisk ambition som inspirerar!

Våra studiecoacher har ett viktigt jobb, att hjälpa yngre elever med sina läxor och allt annat som hör till studierna. Studiecoachen agerar som en mentor som vägleder och motiverar eleven till att göra sitt bästa. För detta krävs att man själv har en akademisk ambition som eleven kan se upp till.

Därför är Nova Study det enda läxhjälpsföretaget i Sverige som anställer endast högskole- och universitetsstudenter. Alla våra studiecoacher har klarat av gymnasiet med toppbetyg och tagit sig vidare till nästa nivå i sin utbildning.

Vilka ämnen erbjuder vi läxhjälp inom?

Våra studiecoacher lär ut inom alla möjliga ämnen och kurser från grundskolan & gymnasiet. Nedan ser du ett urval av de ämnen vi hjälper till med.

 • Matematik
 • Svenska
 • Engelska
 • Kemi
 • Fysik
 • Biologi
 • Spanska
 • Tyska
 • Franska
 • Samhällskunskap
 • Naturkunskap
 • Företagsekonomi
 • Religion
 • Historia
 • Kinesiska

Glömt lösenord

Fyll i din E-postadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Skapa elevkonto