Bli studiecoach hos oss!

Är du student vid högskola eller universitet och vill ha ett grymt extrajobb? När du jobbar hos oss hjälper du yngre elever med studieteknik och läxarbete på dina villkor. Som studiecoach fungerar du inte bara som en extralärare utan även som en mentor till eleverna och blir ofta en viktig källa till inspiration.

Våra studiecoacher har ett viktigt jobb

Som studiecoach har du tillsammans med oss en unik möjlighet att påverka, både varje enskild elev och även i frågor som rör utbildning i stort. Våra studiecoacher är våra bästa ambassadörer.

Givande

Genom att lära ut, lär man sig mycket själv. I rollen som studiecoach kommer du att vara en viktig förebild som hjälper elever att nå sina mål. Du får utbildning av oss och har stor möjlighet att både motivera och inspirera på ett sätt som föräldrar och lärare inte har.

Meriterande

På Nova Study kan du jobba med läxhjälp både online och i hemmet. På så sätt utvecklar du inte bara dina pedagogiska färdigheter utan även dina kunskaper i hur man undervisar med hjälp av digitala tjänster och plattformar, vilket snart kommer att krävas i vårt digitala samhälle.

Flexibelt

Tack vare vår digitala plattform, ett stort eget ansvar och direktkontakt med eleverna kan du skräddarsy dina arbetsdagar så att de passar med dina egna studier. Arbetet är faktiskt så flexibelt att du sätter ditt eget schema, tillsammans med eleverna förstås.

Vi tar hand om våra studiecoacher på riktigt!

Vi vill att våra studiecoacher ska trivas. Som studiecoach hos oss får du även möjlighet att engagera dig i några av våra samarbetsprojekt. Du får möjlighet att nätverka med företag och organisationer och på så sätt bygga upp ditt professionella nätverk. Dessutom kan du ta tillfället i akt att lära känna andra högskole- och universitetsstudenter runt om hela Sverige.

Fördelar med att bli studiecoach

Bra merit på ditt CV

Att du varit studiecoach är en jättebra merit att ha med på sitt CV för framtiden, oavsett vilken väg du väljer i yrkeslivet.

Givande & utvecklande extrajobb

Att vara studiecoach innebär att du blir en viktig del i yngre elevers utveckling. Att hjälpa andra att växa är något av det finaste man kan göra.

Jobba när & var du vill

Vi vet hur viktigt det är att kunna vara flexibel som student. Som studiecoach hos oss jobbar du var och när du vill.

En tacksam extrainkomst!

Att jobba som studiecoach innebär ett extra tillskott i plånboken. En extra inkomst tackar de flesta studenter inte nej till.

Gör en intresseanmälan

Glömt lösenord

Fyll i din E-postadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Skapa elevkonto