Våra priser, villkor och nöjdhetsgaranti

Vårt unika läxhjälpskoncept är enkelt, att vara bäst på läxhjälp.

Vi åstadkommer detta genom att bland annat erbjuda endast högksole- och universitetsstudenter som studiecoacher; enkla, fasta och schyssta priser; en smidig och användarvänlig plattform; och genom att göra läxhjälpen så tillgänglig som möjligt, för både föräldrar och elever.

i hemmet 400 kr/t

online 350 kr/t

Vi förändrar läxhjälpsmarknaden

Vår nöjdhetsgaranti går flera steg längre. Vi brinner för utbildning och jobbar för att göra skillnad på riktigt. Vi skakar om läxhjälpsmarknaden till förmån för föräldrar och elever.

Akademisk ambition som inspirerar

Vi är ensamma i den svenska läxhjälpsbranschen om att anställa endast högskole- och universitetsstudenter som studiecoacher. Att vara en duktig studiecoach innebär också att förmedla viljan att satsa på sina studier till eleven. Detta åstadkommer studiecoachen på bästa sätt genom att själv ha tagit sig vidare i sin utbildning, genom att visa på en akademisk ambition.

skapa ett konto för att se våra coacher

Rapporter och uppföljning

Hos oss kan du se alla lektioner du har bokat, de som har varit och de som kommer. Du får även rapport och uppföljning för varje lektion, både inne på ditt konto och via mejl, så du kan enkelt följa ditt barns utveckling i studierna. På så sätt har du koll på vad ditt barn och studiecoachen har åstadkommit vid varje lektion.

skapa ett konto och kom igång
läxhjälp-stockholm

Smidig och enkel betalning

Som förälder ska du aldrig behöva oroa dig över hur mycket fakturan kommer att landa på varje månad. Hos oss är det enkla och fasta priser. Med Klarna väljer du själv när du ska betala, på en gång eller senare. Du väljer även hur många timmar du vill fylla på ditt konto med och hur ofta du vill göra det. Det gör du enkelt när du är inloggad.

läs mer om samarbetet på veckans affärer

Marknadens mest rättvisa priser

Vårt mål är att trycka ned priserna så långt som möjligt, så att du som förälder inte ska betala mer än vad som behövs. Vi alla tjänar på att det ska gå bra för Sveriges barn och ungdomar i sina studier, och vi strävar efter att underlätta för så många som möjligt att kunna få det extra stödet de behöver. Därför har vi ingen bindningstid eller minsta köp. Därför har vi ett helt års giltighetstid på dina beställda timmar.

se våra enkla och fasta priser

Det bästa möjliga upplägget

Vi tycker inte om långa bindningstider och krångliga villkor. Du som förälder ska tillsammans med ditt barn alltid kunna bestämma hur ofta och hur länge ni vill boka läxhjälp. Vi erbjuder självklart löpande läxhjälp, men du behöver aldrig binda upp dig på det. Dessutom gäller våra timmar i ett helt år, så du aldrig går miste om läxhjälp du har beställt.

se förslag på upplägg

Tillgänglighet 09-20 alla dagar året om

Vi har öppet från 09 till 20 alla dagar i veckan, året om. Du kan alltid nå oss via chatt, telefon eller mejl. Vi finns tillgängliga för dig även kvällar och helger så att du alltid kan boka och få läxhjälp när du behöver det. Skapa ett konto för att enkelt kunna kontakta våra studiecoacher direkt via vår plattform.

ring oss på 010-151 53 55

Våra enkla och fasta priser

Våra coacher finns tillgängliga både online och ute i verkliga världen. Du väljer själv vilket format som passar dig bäst och det är fritt fram att mixa båda. Dina timmar är giltiga i ett helt år, så du aldrig går miste om att få den läxhjälpen du har beställt.

Jämför gärna våra tjänster och priser med andra läxhjälpsföretag innan du beställer.

Läxhjälp I hemmet

 • Läxhjälp i ditt hem eller på ett bibliotek
 • Bokning via hemsidan
 • Lektionsrapporter och uppföljning
 • Välj bland alla våra studiecoacher
 • Smidig betalning med Klarna
 • Direktbetalning, faktura, delbetalning, kort eller Klarna konto
 • 1 års giltighetstid på din beställning

400 kr/t

Läxhjälp Online

 • Läxhjälp i vårt virtuella klassrum
 • Bokning via hemsidan
 • Lektionsrapporter och uppföljning
 • Välj bland alla våra studiecoacher
 • Smidig betalning med Klarna
 • Direktbetalning, faktura, delbetalning, kort eller Klarna konto
 • 1 års giltighetstid på din beställning

350 kr/t

Bli uppringd inom 1 timme!

Vårt unika samarbete med Klarna

Vi strävar hela tiden efter att underlätta så mycket som möjligt för alla föräldrar att kunna boka läxhjälp. Därför har vi gjort allt vi kan för att få till ett unikt samarbete med Klarna, allt för att göra det enklare för dig som förälder.

läxhjälp-stockholm

Smidig och enkel betalning med Klarna

Vi är jättestolta över vårt unika samarbete med Klarna. Vi är ensamma i Sverige om att sälja utbildning för barn och ungdomar med hjälp av Klarna. Vi är också det första företaget i Sverige som säljer tjänster i hemmet som samarbetar med Klarna. För dig innebär detta smidigare betalningsmöjligheter, där du kan välja mellan direktbetalning, faktura, delbetalning, kort eller Klarna konto.

läs intervjun med veckans affärer

Förslag på upplägg

Vi tror inte på bindningstid, prenumeration eller minsta köp. Hos oss kan du alltid köpa en lektion i taget. Dina timmar är dessutom giltiga i ett helt år.

Vi erbjuder självklart möjligheten för långsiktiga upplägg, så att läxhjälpen blir kontinuerlig och regelbunden. Här ser du två exempel på upplägg för löpande läxhjälp.

Läxhjälp I hemmet - 2 tim, 1 ggr/v

 • Plats: i hemmet eller valfri plats
 • Längd: 2 timmar per lektion
 • Upplägg: 1 gång i veckan
 • Valfritt betalningssätt via Klarna
 • Priset är baserat på genomsnittlig månadskostnad
 • Höj eller sänk takten efter behov
 • Pausa eller avbryt när du vill

2400 kr/mån

Läxhjälp Online - 1 tim, 1 ggr/v

 • Plats: vårt virtuella klassrum
 • Längd: 1 timme per lektion
 • Upplägg: 1 gång i veckan
 • Valfritt betalningssätt via Klarna
 • Priset är baserat på genomsnittlig månadskostnad
 • Höj eller sänk takten efter behov
 • Pausa eller avbryt när du vill

1050 kr/mån

Hur funkar läxhjälpen hos oss?

Vill du ha läxhjälp enbart en lördagskväll, flera gånger i veckan, hemma eller online? Hur funkar det egentligen? Vi vill göra läxhjälp enkelt. Därför slipper du krångliga avtal och långa väntetider för att kunna beställa läxhjälp.

Välj studiecoach eller låt oss välja åt dig

Du kan alltid skapa ett kostnadsfritt konto för att se våra studiecoachers profiler. Du kan enkelt filtrera på stad och område, samt ämnen och kurser för att hitta din egen studiecoach.

Alla våra studiecoacher är inte synliga på sökningen, prata gärna med oss så handplockar vi och tar fram rätt studiecoach för er.

skapa ett konto för att se våra coacher

Fyll på med saldo via Klarna

När du har fått din studiecoach kan du enkelt fylla på med Nova Coins, som är valutan du använder för att boka läxhjälp. Du kan alltid använda dina Nova Coins till både I hemmet och Online-lektioner. Via Klarna väljer du dessutom om du vill betala nu eller senare.

Du väljer själv hur många timmar du vill beställa, timmarna är giltiga i ett helt år. Skulle du vilja pausa eller avbryta läxhjälpen? Inga problem!

skapa ett konto och kom igång

Bli uppringd inom 1 timme!

Glömt lösenord

Fyll i din E-postadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Skapa elevkonto