En ny stjärna på studiehimlen

Nova Study erbjuder en ny typ av läxhjälp, där studiemotivation, inspiration och tillgänglighet står i fokus. Ordet Nova är latin och betyder ”en stjärna som lyser extra starkt”. Vi vill att våra elever ska känna sig som de stjärnor de är, när de får läxhjälp av oss.

Tillsammans för kunskap och studieteknik

Våra studiecoachers uppdrag är att stödja, peppa och inspirera varje elev att nå sin fulla potential. Dessutom betyder Nova “nytt” och det är just vad vårt läxhjälpskoncept är. Våra ledord är studiemotivation, inspiration och tillgänglighet.

Studiemotivation

Våra studiecoacher erbjuder mer än bara läxhjälp. Med engagemang och stöd hjälper vi eleven att klara av sina studier, få bättre betyg och nå sin fulla potential.

Inspiration

Äldre elever har gång på gång visat sig vara den bästa inspirationskälla en yngre elev kan ha. Det finns en styrka i att våra studiecoacher är med om samma resa, de har bara kommit lite längre.

Tillgänglighet

Det ska vara enkelt att få hjälp med läxan. Eleven ska själv kunna boka sitt studietillfälle när och var det passar, med vilken studiecoach hen vill. Föräldern ska dessutom inte behöva gå med på höga avgifter eller bindningstider.

Vi hjälper barn och ungdomar uppfylla sina drömmar, en lektion i taget!

Vi bryr oss om våra elever och brinner för att läxhjälp ska vara enkelt och tillgängligt för alla. Därför erbjuder vi kvalitativ läxhjälp som föräldrar har råd med. Vi är också unika i Sverige om att erbjuda läxhjälp för rättvisa timpriser och utan bindningstid eller minsta köp, vilket vi är jättestolta över!

Teamet bakom Nova Study

Alla vi som jobbar på Nova Study, vi som hjälper föräldrar och elever hitta rätt studiecoach, vi som anställer och utbildar studiecoacherna, vi som hanterar alla bokningar, vi som sköter kundtjänsten; vi är alla också studiecoacher och träffar elever regelbundet för att hjälpa de med sina läxor.

Aram Hamawandy - VD/Studiecoach

Aram Hamawandy grundade Nova Study sommaren 2016 och har drivit det sedan dess. Han har många års erfarenhet av läxhjälp, där han bland annat har jobbat hos läxhjälpsföretaget Studybuddy. Idag läser han på juristprogrammet vid Stockholms universitet och har som mål att arbeta med barnrätt och utbildning efter studierna.

”Att lära ut är det bästa jag vet. Därför fortsätter jag även träffa elever regelbundet vid sidan av studierna och min roll som VD. Det är också viktigt för mig att hålla mig så nära verksamheten som möjligt och göra det som alla våra studiecoacher gör.”

Läs intervjun med Veckans Affärer

Jag vill prata med Aram

Prata gärna med oss!

Vi svarar gärna på dina frågor och funderingar. Det bästa sättet är att använda vår chatt som du hittar nere i högra hörnet. Annars kan du alltid ringa eller mejla oss.

Chatta med oss alla dagar 09-20.

Ring oss på 010 151 53 55 alla dagar 09-20.

Mejla oss på info@novastudy.se.

Besök oss på Hammarby Fabriksvägen 23, Stockholm.

Jag vill bli uppringd

Glömt lösenord

Fyll i din E-postadress så skickar vi ett nytt temporärt lösenord till dig.

Skapa elevkonto